Редактор: e-mail: Кадър: БТВДоц. Атанас Мангъров за пореден път заяви, че мерките

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВДоц. Атанас Мангъров за пореден път заяви, че мерките
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Във всяка страна има хора като мен, на които се заглушава гласът

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Доц. Атанас Мангъров за следващ път съобщи, че ограниченията за битка с ковид освен у нас, а и на всички места, не са верни.

" Виждате е, че във всички страни, които са най-затворени, там броят на случаите пораства. Защото ограниченията не са положителни. Шведският крал сподели, че във всички страни НОЩ-овете се пробват да дирижират Виенската филхармония пред тв приемника. Средната възраст на умрелите от Ковид у нас е 75 години, а междинната дълготрайност на живота е 74. Какво очаквате да ви се случи на 75 години? Ако не почине от Ковид, ще е от нещо друго. Човек към момента не е станал вечен. Трябва да се съблюдават някои обикновени неща. Хорта, които са рискови и може да изкарат болестта тежко, да не вървят там, където се струпват хора. Всички останали би трябвало да живеят свободно. Да се съблюдава обикновена хигиена. Стигна се до неуместната обстановка лекарите да се опасяват в лечебните заведения им да дойдат заболели. Нали по тази причина са тези лечебни заведения? ", сподели той в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Тези нови разновидности не засягат хората, които са изкарали Ковид. Ваксината работи както на остарелия вариант, по този начин и на новите. Той не е по-смъртоносен. Това е нещо, което ще премине през задоволителен брой хора, с цел да се стигне до груповия имунитет. Питат ме: " Да се имунизирам ли? ". Аз споделям: " Все едно да ме питате дали да се дамите. Ами в случай че се обичате, женете се ". Не са добре тествани тези ваксини. Всеки, който го е боязън, да се имунизира, аз съм за имунизациите, само че не и да са наложителни. Това е неетично. Аз се занимавам от дълго време с Ковид, в никакъв случай не съм носил маска, благ съм си ръцете. Във всяка страна има хора като мен, на които се заглушава гласът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР